کد خبر : 147969
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 آبان 1403 - 22:00

پیامدهای ژئواستراتژیک ( بررسی راهبردی ) حمله نافرجام اسرائیل به ایران

پیامدهای ژئواستراتژیک ( بررسی راهبردی )  حمله نافرجام اسرائیل به ایران
‏آلستر کروک: در حمله سه مرحله ای اسرائیل به ایران اتفاق مهمی رخ داد.

به گزارش اطلاع با ما ، پیامدهای ژئواستراتژیک ( بررسی راهبردی ) حمله نافرجام:  میلاد رضایی-مرحله اول حملات به ایران که قرار بود سامانه پدافند هوایی ایران را نابود کند، در میانه راه با شکست مواجه شد. قرار بود جنگنده‌های اسرائیلی در مسیر انهدام سامانه‌های پدافند هوایی ایران، تمامی سامانه‌های پدافند هوایی عراق و سوریه را منهدم کنند.

‏پس از تکمیل موج اول حملات، در موج دوم و سوم حملات، اسرائیل با استفاده از سلاح‌های متعارف قصد داشت تمامی ظرفیت‌های نظامی و زیرساخت‌های حیاتی ایران را از بین ببرد.

‏اتفاقی که افتاد این بود که موج دوم و سوم حملات به دلیل شکست حمله اول، هرگز اتفاق نیفتاد.

‏در موج اول حملات، اسرائیلی هایی که به ۷۰ تا ۱۰۰ کیلومتری مرز ایران نزدیکتر شدند، متوجه یک سامانه پدافند هوایی ناشناخته شدند. این سیستم دفاع هوایی ناشناخته اسرائیلی ها را به وحشت انداخت و آنها را مجبور کرد که نقشه خود را به کلی کنار بگذارند.

‏این احتمال وجود دارد که این سامانه پدافند هوایی ناشناخته توانایی حمله به جت های جنگنده رادارگریز مانند جنگنده های لاکهید مارتین F-35 را داشته باشد.

‏ کل ایده حمله به ایران بلافاصله از بین رفت، زیرا بسیار خطرناک بود و کل منطقه تحت تسلط یک سیستم دفاع هوایی ناشناخته بود که خود جت های جنگنده رادارگریز را تهدید می کرد.

‏اگر این اطلاعات جدید درست باشد، که احتمال آن بسیار زیاد است، پیامدهای ژئوپلیتیکی عظیمی برای اسرائیل، آمریکا و روند جنگ خواهد داشت.

‏آلستر کروک، افسر سابق اطلاعات بریتانیا با ۳۰ سال سابقه کاری در ایرلند شمالی، آفریقای جنوبی، کلمبیا، پاکستان و خاورمیانه.

برچسب ها :اسرائیل ، ایران

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.