پیمانکاران پنهان کوروش کمپانی؛ از عوامل گارانتی غیر رسمی تا صادرکنندگان رسمی
به گزارش اطلاع با ما به نقل از تسنیم، یکی از مهمترین نکات در خصوص ماجرای کلاهبرداری کوروش کمپانی، عواملی است که بستر چنین اتفاقاتی را فراهم میکنند. اهمیت این موضوع از این جهت است که تا وقتی بستر چنین کلاهبرداریهایی جمع نشود و پیمانکاران امثال کوروش کمپانی همچنان فعال باشند، احتمال تکرار تجربیات مشابه در آینده وجود خواهد داشت.
موضوع پیمانکاران کوروش کمپانی به دو محور مربوط میشود، محور اول صادرکنندگانی هستند که براساس رویه واردات در برابر صادرات خود اقدام به واردات آیفونهای 13 میکنند. از سال 1401 بود که واردات تلفنهای همراه آمریکایی و برخی از مدلهای دیگر تلفنهای همراه که بالای 600 دلار قیمت داشتند، تنها از طریق رویه رانتی واردات در برابر صادرات خود ممکن است.
براساس این رویه تنها دسته خاصی از صادرکنندگان امکان واردات آیفون را داشتند. به دنبال این شرایط، صادرکنندگانی که عموما تخصصی در حوزه واردات تلفن همراه نداشتند وارد این عرصه شدند و انحصار واردات آیفون را در دست گرفتند. همین مسئله سبب شد تا یک بازار انحصاری به وجود بیاید آن هم با واردکنندگانی که به گفته یک مقام وزارت صمت به دلیل عدم تخصص، بعضا کالاهای رفرش و ریپک را به جای نو وارد کشور میکنند.
وزارت صمت: اتحادیه تجهیزات صوتی تصویری به کوروش کمپانی مجوز داده بود
محور دوم موضوع خدمات پس از فروش آیفونها است. در سایه عدم حضور خدمات پس از فروش رسمی در کشور، شاهد هستیم که شرکتهای دیگری با قرارداد با واردکنندگان اقدام به ارائه خدمات پس از فروش به مصرفکننده نهایی میکنند. با این وجود مشتریان آیفونها برای استفاده از این خدمات با مشکلات متعددی مواجه میشوند.
به طور مثال به دلیل شرکت ارائه دهنده گارانتی به این دلیل که تلفن همراه رفرش و ریپک است از ارائه خدمت خودداری میکند در حالی که مصرفکننده نهایی کالا را به عنوان کالای نو خریداری کرده است. با این وجود و با توجه به الزام ارائه خدمات پس از فروش، فروشندگان میتوانند با کمک و حضور این دسته از ارائه دهندگان خدمات پس از فروش اقدام به فروش آیفونهای 13 کنند.
ضرورت از بین بردن بستر تکرار تجربیات کوروش کمپانی
بنابراین در حقیقت واردکنندگان آیفونهای 13 و همچنین سیستم خدمات پس از فروش این دسته که برخلاف خودرو نظارت و تمرکزی بر روی آنها نیست، بستر ساز تکرار تجربیات مشابه کوروش کمپانی هستند و باید نظارت جدیتری در خصوص آنها انجام شود.
ذکر این نکته ضروری است که برخلاف انتظارات و با وجود ممنوعیت واردات آیفون 14 و 15، نه تنها واردات آیفون 13 کاهش پیدا نکرده است بلکه به دلیل فعالیت کوروش کمپانی و شرکتهای مشابه آن شاهد افزایش کاذب واردات آیفونهای 13 هستیم به طوری که در ده ماهه حدود یک میلیارد دلار واردات انجام شده و این برخلاف پیشبینیهای سیاستگذار ارزی است.
برچسب ها :صادرکنندگان ، کوروش کمپانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0