کد خبر : 76971
تاریخ انتشار : شنبه 12 اسفند 1402 - 13:04

قیمت برنج درجه یک ایرانی کاهش یافت

قیمت برنج درجه یک ایرانی کاهش یافت
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران قیمت برنج درجه یک ایرانی در یک ماه گذشته کاهش و گوشت گوسفند افزایش یافته است.

به گزارش اطلاع با ما  به نقل از  تسنیم، بر اساس اعلام مرکز آمار ایران قیمت برنج درجه یک ایرانی در یک ماه گذشته کاهش یافته است. در گروه نان و غلات، اقلام ” شیرینی خشک ” با 2.4درصد، ” رشته آش ” با 1.3درصد و ” ماکارونی ” با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با 1.0- درصد است.

در بهمن‌ماه 1402 ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” شیرینی خشک ” با 2.4درصد، ” رشته آش ” با 1.3 درصد و ” ماکارونی ” با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با 1.0- درصد است.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام ” ماهی قزل آلا ” با 3.2 درصد ، ” گوشت گوسفند” با 2.9 درصد و “کنسرو تن ماهی” با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “مرغ ماشینی ” با 5.4- درصد می باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با 9.3 درصد و ” کره پاستوریزه” با 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” روغن نباتی جامد” با 1.5- درصد ،” روغن مایع” با 0.7- درصد و “پنیر پاستوریزه ” با 0.1- درصد است.

فسادی در واردات برنج نداشتیم/ سهم ۱۵ درصدی شرکت‌ها در واردات برنج

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” خربزه” با 38.3 درصد ، ” انار ” با 5.7 درصد و” کشمش پلویی ” با 5.0 درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” پسته” با 1.1- درصد و ” موز ” با 0.6- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” خیار” با 4.2 درصد ،” لوبیا قرمز ” با 2.0 درصد و ” عدس” با 1.8 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” گوجه فرنگی ” با 35.9- درصد، ” کدو سبز” با 6.4- درصد و ” بادمجان” با 5.0- درصد می­‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” سس گوجه فرنگی ” با 2.3 درصد و” سس مایونز ” با 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” قند ” با 0.3- درصد است.

در بهمن ماه 1402 ، از 53 قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد 20 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای نقاط شهری کشور (36.2درصد) داشته‌اند.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.