معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
تب کریمه کنگو در هرمزگان قربانی گرفت
![تب کریمه کنگو در هرمزگان قربانی گرفت تب کریمه کنگو در هرمزگان قربانی گرفت](https://www.etelaabama.ir/wp-content/uploads/2024/05/3506175-300x190.jpg)
![تب کریمه کنگو در هرمزگان قربانی گرفت تب کریمه کنگو در هرمزگان قربانی گرفت](https://www.etelaabama.ir/wp-content/uploads/2024/05/3506175-300x190.jpg)
به گزارش اطلاع با ما به نقل از مهر، عبدالجبار ذاکری روز یکشنبه افزود: فرد فوتشده مردی ۷۰ ساله بود که مراجعه دیرهنگام به پزشک موجب مرگ وی شد.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۱ مورد مشکوک به بیماری تب کریمه کنگو در این استان گزارش شده که شهرستانهای رودان، میناب، بندرعباس، قشم و جاسک از جمله مناطقی هستند که این بیماری در آنها دیده شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان توضیح داد: افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظتکننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابهها به طریق بهداشتی دفع شود.
ذاکری از مردم خواست برای پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده است، خودداری کنند.
وی خاطرنشانکرد: همچنین جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد استفاده شود و به هیچ وجه دامی را که علائم بیماری و ناخوشی دارد، ذبح و مصرف نکنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0